Website of een nieuw ontwerp nodig? We helpen u graag!

Bij Webcorp webdesign richten we ons op het leveren van websites met mooi ontwerp, gebruiksvriendelijk zijn en een geweldige gebruikerservaring bieden. Al onze websites zijn gebouwd met het beste CMS (Content Management System) ter wereld: WordPress. Het is gemakkelijk te gebruiken en is het populairste CMS ter wereld met 34% van alle websites met een marktaandeel van 60,8% in de CMS-markt.

web developent

Alles voor jou geregeld
Een website maken gedoe? Niet voor ons. Wij verzorgen jouw complete website, van domein tot hosting. Speciaal op jouw wensen afgestemd. Bespaar je zelf veel ergernis, verloren tijd en moeite door jouw website te laten maken door ons gespecialiseerde team. We doen niet alleen het webdesign, wij regelen ook de alle relevante andere zaken, zoals:

  • Domeinnaam registreren
  • SSL-certificaten
  • Hosting

Jouw website wordt gemaakt in het super gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Dit betekent dat je heel makkelijk zelf aanpassingen kunt doen aan je website. En verder nemen wij jou alle stress uit handen.

Van webdesign naar omzet uit je website
De ene webdesigner is de andere niet. Kies je voor WEBCORP, dan krijg je je eigen externe web team. We denken met je mee, alsof het onze eigen website is:

  • Waar moet welke knop?
  •  Welke kleuren vinden de klanten prettig?
  • Is alles duidelijk genoeg voor de klant?
  • Wordt de klant de goede richting opgestuurd?
  • Hoe zet je de klant aan tot actie?

Dit zijn factoren die jouw website maken of breken. Wij bekijken jouw website met de ogen van jouw potentiële klant. Zo ontdekken we of er verbeterpunten zijn, zodat jij geen klanten misloopt.

Lekker mobiel vriendelijk dankzij WordPress
Steeds meer mensen internetten op hun mobiele telefoon. Jouw website moet dan ook mobielvriendelijk zijn. Al onze WordPress websites zijn geschikt voor mobiel. Natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw website op alle apparaten goed bruikbaar is. Waarom wij voor WordPress kiezen? Met een marktaandeel van 30% is WordPress het meestgebruikte CMS, dat is niet voor niets. Meer weten? Neem dan contact op.

website mobile

Geef jouw bedrijf online vorm
We gaan als schilders te werk, met jouw website als canvas. Samen werken we laagje voor laagje naar het eindresultaat. Een goed vormgegeven website zorgt voor een goede ervaring voor jouw klanten, waardoor jij meer omzet en klanten krijgt. Wij gaan door tot jij tevreden bent. Maak kennis met ons of vraag een offerte aan om jouw website te laten maken door WEBCORP.

Webdesign regio Weert – Valkenswaard
Wil je een website laten maken, dan zit je voor de regio Weert – Valkenswaard helemaal goed bij WEBCORP. We hebben al veel MKB-ondernemers in deze regio geholpen. Of het nu Weert, Valkenswaard, Budel, Helmond of Roermond is, we voelen ons thuis in deze regio. Ook ondernemingen van buiten de regio helpen we graag met ijzersterk webdesign. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Nieuwe website

Responsive website

Wij zorgen ervoor dat uw website wordt aangepast aan mobiele en tabletgebruikers.
Website SEO Marketing

SEO marketing

Vergroot uw organische verkeer met SEO. We zullen uw website zo configureren dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines.
Website analystic

Analytic Tools

We configureren Google Analytics zodat u kunt zien wie uw website bezoekt, waar ze vandaan komen, vanaf welk apparaat. We zullen ook Google Search Console instellen, zodat u uw SEO kunt volgen en configureren.
Webdesign SSL

SSL Certificate

We helpen u bij het instellen van uw SSL-certificaat voor extra veiligheid en professionaliteit. Gebruikers zullen er zeker van zijn dat uw website veilig is.
Website hosting website

Domeinnaam en hosting

We helpen je de beste deals te krijgen voor hosting en domeinnaamregistratie. We zullen de beste aanbeveling van derden aanbevelen of u helpen om aan de slag te gaan. Hosting bij ons!
Webdesign Socialemedia

Social Media Marketing

We helpen je met betaalde advertenties op Youtube, Instagram en Facebook! We kunnen zelfs het maken van uw sociale media-inhoud automatiseren.
Website mail

Extra functies

Meer nodig? We kunnen LiveChat helpen opzetten voor direct klantcontact, gebruikersregistratie, blogs en nog veel meer!
Website contact mail

Contact

We laten uw klanten in contact komen! Met contactformulieren die rechtstreeks op uw e-mailadres worden afgeleverd, worden uw bedrijf en contactgegevens op de website weergegeven. Uw telefoonnummer is gemakkelijk toegankelijk voor uw gebruikers.


    Translate »