SEO-bureau voor hogere posities in Google

Veel MKB-ondernemers lopen klanten en omzet uit hun website mis. Ze hebben al hun zaken op orde, behalve één van de belangrijkste: SEO, ook bekend als zoekmachine-optimalisatie. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komt. Webcorp is een SEO-bureau dat jou helpt aan:

  •  Hogere plek in de zoekresultaten van Google
  •  Bekendheid van jouw onderneming
  •  Meer omzet uit je website

Wil je direct aan de slag met je SEO? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvend voorstel.

seo weert

seo weert

Meer aanvragen en meer klanten

Je werkt hard aan een goede website, maar je ziet er geen resultaten van. Of niet de resultaten die je verwacht of die je hoort van andere ondernemers. Met goede SEO haal je duurzaam hoge posities in Google, wat je aanvragen en klanten oplevert. Wat zou dat betekenen voor jou?

SEO is simpel, goede SEO is ingewikkeld

Een goed SEO-bureau maakt veel voor je mogelijk. Maar hoe werkt SEO eigenlijk? In basis is het simpel. Jouw website moet aansluiten bij de zoekvraag van de Google-gebruiker.

Denk er maar eens over na – trek de schoenen van jouw klant aan, en bekijk je eigen website:

  • Is het voor de klant in een oogopslag duidelijk wat jij verkoopt?
  • Is jouw website gebruikersvriendelijk?
  • Overtuig jij de bezoeker waarom hij bij jou moet kopen?
  • Is de tekst zo duidelijk dat de bezoeker geen vragen meer heeft?

Twijfel je of het antwoord op éen van deze vragen ‘ja’ is? Dan is je website niet geoptimaliseerd. Daar werken wij samen met jou aan. Is de concurrentie hoog, dan komen we in een complexere situatie en zoeken we de details waarin de concurrentie het beter doet, om zo te werken aan het verslaan van jouw concurrenten. Wij helpen jou beter gevonden te worden op Google en bezoekers om te zetten in klanten.

De zoekvraag van jouw klanten

Alles begint bij die éne zoekterm, de zoekvraag die jouw klant in Google invoert. Wij doen uitgebreid onderzoek naar welke zoekterm het best aansluit bij jouw klanten. Zo vinden zij wat ze zoeken, en krijg jij meer tevreden klanten binnen. Dat is wat je wilt, toch?

seo marketing

Translate »