UX/UI Design

webdesignWe ontwerpen gebruikersinterfaces visueel (UI) en functioneel (UX). Onze UX/UI-ontwerpers ontwikkelen projecten voor verschillende sectoren, waaronder  de gezondheidszorg en vele andere, en streven ernaar de doelstellingen van de klant te bereiken door middel van bruikbaarheid tests, UX-onderzoek, UI-ontwerp en serviceontwerp.

Mobile Apps

Mobile_AppsErvaring met ontwikkeling en onderhoud van mobiele applicaties omvat iOS-, Android-, Tizen- en platformonafhankelijke oplossingen. Diepgaande kennis van de mogelijkheden van elk platform stelt ons in staat om complexe applicaties te ontwikkelen met uitgebreide systeem integratiefuncties. Voor informatie neem contact op.

Desktop Apps

Desktop Apps Apps direct geïnstalleerd op besturingssystemen. Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van desktopapplicaties omvat Windows en MacOS. Onze expertise omvat toepassingen die een aanvulling vormen op de apparatuur zelf, de toepassing en het testen ervan. Voor informatie neem contact op.

Professionele diensten

WEBCORP Professional Services is een combinatie van deskundige, hoogwaardige end-to-end-oplossingen voor wereldwijde klanten en partners. Ons team bestaat uit een groep specialisten en ingenieurs met diepgaande kennis van de behoeften van klanten op het gebied van softwareontwikkeling, integratie, kwaliteitsborging, interoperabiliteit en platform onafhankelijke diensten. Onze uitgebreide kennis van moderne technologieën, ondersteund door een combinatie van hardware en software, helpt ons om een ​​alomvattende, individuele aanpak te hanteren bij elk geïmplementeerd project. Wij hebben ervaring opgedaan door jarenlange samenwerking met marktleiders.

Professional Services Competencies

APP Development

Translate »